Gevraagd professionele acteurs (m/v) voor Stichting BedtimeStories

DOWNLOAD Vacature voorleesacteurs 2020 als PDF

Door middel van literatuur wil de stichting BedtimeStories verlichting brengen aan kwetsbare mensen. We doen dat met de diverse projecten:
1 Voorleesacteurs (m/v) van BedtimeStories lezen voor aan volwassenen en kinderen in ziekenhuizen.
2 Het project De Speelgasten behelst een interactieve huiskamervoorstelling voor ouderen die in een zorginstelling verblijven en niet meer de gang naar het theater kunnen maken.
3 Verborgen Schatten is een project met een wekelijkse literaire activiteit bij de dagbesteding voor senioren .
Wij doen dit werk al vanaf 2012 met veel plezier en hopen dat jij net zo enthousiast zult zijn.
Stichting BedtimeStories zoekt professionele voorleesacteurs (m/v) die kunnen zingen en zichzelf begeleiden voor optredens in ziekenhuizen en zorginstellingen/dagbesteding in Utrecht, Haarlem, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag.

Wie komt ons acteurs-team versterken?
Voor alle projecten zoekt BedtimeStories voorleesacteurs (m/v) die flexibel inzetbaar zijn over meerdere dagdelen per week, in Utrecht, Haarlem, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Je bent in staat zelfstandig te werken, bent communicatief sterk en je hebt een goed inlevingsvermogen ten aanzien van de doelgroep.
Wij zoeken bij voorkeur acteurs die kunnen zingen en zichzelf kunnen begeleiden met een mobiel muziekinstrument (geen piano) en met een eventuele didactische opleiding/ervaring. We vragen nadrukkelijk ook acteurs met een migratie-achtergrond te reageren.
Het betreft een betaalde functie op ZZP-basis. Je wordt opgeleid door BedtimeStories en krijgt een opdrachtovereenkomst voor een jaar.

Hier zie je acteurs aan het werk voor Verborgen Schatten.
En hier voor De Speelgasten.

Heb je interesse? Mail voor 5 december een korte motivatie en je CV met foto naar info@bedtimestories.nl t.a.v. Guusje Eijbers en o.v.v. voorleesacteur BedtimeStories.

Dank voor je interesse!

We reageren alleen op acteurs met een professionele opleiding. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.