Gevraagd: professionele acteurs voor Stichting BedtimeStories

Oproep februari 2024

download deze oproep

BedtimeStories brengt door middel van literatuur en muziek verlichting aan kwetsbare mensen. We doen dat met de diverse projecten:

1 Het project BedtimeStories waarin acteurs voorlezen aan volwassenen en kinderen in ziekenhuizen in Den Haag, Haarlem, Rotterdam, Leiden, Amsterdam en Utrecht.
2 Het project De Speelgasten behelst een interactieve muzikale huiskamervoorstelling voor ouderen die in een zorginstelling verblijven en niet meer de gang naar het theater kunnen maken. De optredens worden gegeven door heel Nederland.
3 Verborgen Schatten is een project van een wekelijkse  literaire/muzikale groepsactiviteit in ontmoetingscentra voor thuiswonenede ouderen. Dit project wordt gedaan in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam
Wij doen dit werk al vanaf 2013 met veel plezier en hopen dat jij net zo enthousiast zult zijn.
 
Stichting BedtimeStories zoekt professionele acteurs (m/v) die kunnen zingen en zichzelf begeleiden voor optredens in ziekenhuizen en zorginstellingen/dagbesteding in Den Haag, Haarlem, Rotterdam, Leiden, Amsterdam en Utrecht.

Wie komt ons acteursteam versterken?
Voor alle projecten zoekt BedtimeStories voorleesacteurs (m/v) die flexibel inzetbaar zijn over meerdere dagdelen per week in Den Haag, Haarlem, Rotterdam, Leiden, Amsterdam en Utrecht.
Je bent in staat zelfstandig te werken, bent communicatief sterk en je hebt een goed inlevingsvermogen ten aanzien van de doelgroep.
Wij zoeken bij voorkeur acteurs die kunnen zingen en eventueel zichzelf kunnen begeleiden met een draagbaar  muziekinstrument (geen piano) of anderszins en liefst met een didactische opleiding/ervaring.
We vragen nadrukkelijk ook acteurs met een Surinaams-Hindoestaanse achtergrond te reageren.
Het betreft een betaalde functie op ZZP-basis met een uurtarief van 35 tot 45 euro per uur. Je wordt opgeleid door BedtimeStories en krijgt een opdrachtovereenkomst voor een jaar, met de intentie voor meerere jaren.

Hier zie je acteurs aan het werk voor Verborgen Schatten.
En hier voor De Speelgasten.

Heb je interesse? Stuur voor 1 maart 2024 een kort filmpje (max 3 min.) waarin je vertelt waarom jij de juiste peroon bent, je een liedje zingt en een gedicht voordraagt. Stuur daarnaast je CV met foto naar info@bedtimestories.nl t.a.v. Guusje Eijbers en o.v.v. Voorleesacteur BedtimeStories. We zien uit naar jullie filmpjes!

Op basis van de inzendingen kijken we of je bij ons team past en hoor je of we je uitnodigen op 19 maart 2024 voor de kennismakingsbijeenkomst.