Vacature projectmanager BedtimeStories

16 – 24 uur/week Freelance, ZZP

BedtimeStories is een stichting met als doel professionele voorleesacteurs voor te laten lezen aan kwetsbare groepen in onze samenleving. Dat kunnen zowel kinderen als volwassenen zijn – ongeacht cultuur, taal of achtergrond – in ziekenhuizen, wijkcentra, revalidatiecentra, verpleeghuizen en woonzorgcentra. Het werk van de stichting BedtimeStories wordt mogelijk gemaakt door bijdragen van fondsen, bedrijven, particulieren en zorglocaties.

Sichting BedtimeStories is op zoek naar een enthousiaste professional die de operationele spin-in-het-web wil zijn bij een ideële stichting, zowel op het gebied van projectmanagement als relatiemanagement. 

Als projectmanager van BedtimeStories ben jij medeverantwoordelijk voor de dagelijkse projectleiding en uitvoering van verschillende projecten van BedtimeStories.

Je werkt onder meer mee aan de productie, verkoop, administratie, evaluaties, communicatie en PR van de verschillende projecten. Je schrijft eindverantwoordingen, coördineert de contacten met acteurs en vrijwilligers, onderhoudt contacten met gemeenten, locaties en bent handig met social media. Je ondersteunt en ontzorgt de directeur en fondsenwerver waar nodig. 

Wat doet BedtimeStories?

BedtimeStories ontwikkelt literair muzikale programma’s voor de kwetsbare mens (kinderen, volwassenen en ouderen) in ontmoetingscentra, zorginstellingen en ziekenhuizen in Nederland. Deze worden ontwikkeld door actrice Guusje Eijbers en uitgevoerd door professionele acteurs. 

Wie ben jij? Je bent een operationele spin-in-het-web en houdt ervan meerdere ballen in de lucht te houden. Je kunt snel schakelen, bent goed georganiseerd en denkt graag mee op zowel operationeel als strategisch niveau. Je stelt je prioriteiten en bent praktisch ingesteld. De werkzaamheden vinden plaats vanuit ons kantoor in Den Haag en het is wenselijk dat je ook in deze regio woont.

Je brengt het volgende mee:

  • Minimaal 5 jaar ervaring in projectmanagement
  • Werkervaring bij een goed doel, stichting of culturele instelling is een pre
  • Accuraat, efficiënt en representatief
  • Communicatief sterk, praktische instelling
  • Sterke tekstuele vaardigheden en inzicht
  • Sterke affiniteit met de Nederlandse literatuur, theater en de doelgroep 
  • Handig met social media
  • Je bent bereid je voor langere tijd (minimaal 2 jaar) aan de Stichting te verbinden
  • Kennis van Excel, Word, Mailchimp, Adobe Photoshop of vergelijkbare grafische programma’s is een pre. 

We realiseren onze projecten met een klein enthousiast team. Meer informatie kun je vinden op onze website. 

Graag ontvangen we een korte motivatie met C.V. Stuur dit voor 1 mei 2022 op naar info@bedtimestories.nl t.a.v. Guusje Eijbers.

Acquisitie n.a.v. deze oproep wordt niet op prijs gesteld.