Verborgen Schatten zoekt professionele acteurs (m/v) voor Stichting BedtimeStories (ZZP)

  • download deze tekst als WORD bestand

Stichting BedtimeStories zoekt professionele voorleesacteurs (m/v) voor ziekenhuizen en verzorgingstehuizen/dagbehandeling in Rotterdam en Den Haag.

Voorleesacteurs (m/v) van BedtimeStories lezen voor aan volwassenen en kinderen in ziekenhuizen. Ook zijn wij actief voor ouderen die in een zorginstelling verblijven of deelnemen aan activiteiten bij de dagopvang.

Voor al haar projecten zoekt BedtimeStories voorleesacteurs (m/v) die flexibel inzetbaar zijn over meerdere dagdelen per week in te zetten in Rotterdam en/of Den Haag. Je bent in staat zelfstandig te werken, communicatief sterk en je hebt een goed inlevingsvermogen ten aanzien van de doelgroep.

Wij zoeken bij voorkeur acteurs die ook kunnen zingen en zichzelf kunnen begeleiden met een muziekinstrument (geen piano) en met een eventuele didactische opleiding/ervaring.

Het betreft een betaalde functie (ZZP). Je wordt opgeleid door BedtimeStories en krijgt een opdrachtovereenkomst voor een jaar.

Heb je interesse? Mail voor 20 juni een korte motivatie en je CV met foto naar info@bedtimestories.nl t.a.v. Guusje Eijbers en o.v.v. voorleesacteur BedtimeStories.

Audities zullen onder voorbehoud plaatsvinden op donderdag 28 juni van 09:30-11:30u in Den Haag.

Verborgen Schatten
Verborgen Schatten is een door Guusje Eijbers ontwikkeld programma waarbij literatuur centraal staat. De activiteit start met een voorleessessie door een professioneel acteur. De acteur heeft een speciaal ontworpen koffer bij zich vol inspirerende attributen, boeken, liefdesbrieven, gedichtjes, recepten, muziekfragmenten, grapjes, spelletjes en korte verhalen. Daarna gaan de deelnemers, samen met de vrijwilligers aan de slag met leuke opdrachten om samen ‘eigen verhalen’ naar boven te halen. Als vrijwilliger helpt u hen, aan de hand van een prachtig doe-boek, met diverse opdrachten.