Alle steun is welkom

Start een Actie

Kom in actie

Wil je persoonlijk of met je bedrijf een financiële bijdrage leveren aan onze stichting? Dan zijn wij je daarvoor natuurlijk bijzonder dankbaar. Ook initiatieven vanuit je vereniging, kerkgenootschap, club of school moedigen wij van harte aan. Ga naar www.justgiving.nl en maak daar je eigen actiepagina aan. Selecteer BedtimeStories daarbij als je goede doel. Uiteraard denken wij graag mee over de mogelijkheden om van jouw actie een groot succes te maken!

Word vrijwilliger

Word vrijwilliger

Wil jij jouw talent, ervaring of contacten ter beschikking stellen en zo een bijdrage aan BedtimeStories leveren? Word dan vrijwilliger! Voor allerhande evenementen en fondsenwervende activiteiten zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons kunnen ondersteunen.

 

Vrienden

Wij kunnen ons werk onder meer doen door de steun die wij ontvangen van de volgende particulieren, bedrijven en instellingen:
Alsumex
Eye Claudia
Jager & Neyndorff
Hugo Maerten
Raya BV
PC Refresh
Leo Schepman
Jesse Skolnik
Studio A Communicatieconcepten
R. van Brandwijk

Drost en Juten Netwerk Notarissen uit Den Haag is de partner van de Stichting BedtimeStories als het gaat om periodieke schenkingen en de afhandeling van nalatenschappen.

Voor meer informatie: www.drostjuten.nl.