Vrijwilligers Verborgen Schatten

Verborgen Schatten zoekt vrijwilligers!

Wilt u met een professioneel acteur verborgen schatten ontdekken door samen verhalen te lezen, leuke opdrachten te maken en hilarische herinneringen op te halen? WIJ ZOEKEN U!

Vrijwilligers met liefde voor literatuur die maatschappelijk betrokken zijn en willen helpen bij de begeleiding van zelfstandige ouderen met een regiebeperking. Als vrijwilliger vragen wij u zich wekelijks op een vast dagdeel circa 2,5 tot 3 uur (inclusief voorbereiding en afronding) in te zetten voor minimaal 4 maanden, vanaf sept./okt. 2022. Heeft u een goede dosis humor en bent u in staat zaken te relativeren én vindt u het leuk iets vernieuwends te doen met senioren, dan komen wij graag met u in contact.

Verborgen Schatten is een door Stichting BedtimeStories ontwikkeld programma waarbij literatuur centraal staat. De activiteit start met een voorleessessie door een professioneel acteur. Daarna gaat de deelnemer aan de slag met het Verborgen Schatten doe-boek. U helpt de deelnemer door te helpen met het uitvoeren van de opdrachten die in het doe-boek staan. U doet dat door actief te luisteren en gerichte vragen te stellen. Verborgen Schatten vindt wekelijks plaats op een locatie in Den Haag of Rotterdam. Elke groep bestaat uit circa 10 deelnemers en 2 vrijwilligers.

MELDT U AAN! Stuur een e-mail met uw naam/leeftijd/beschikbare dagen en hoeveel/welk stadsdeel èn natuurlijk iets over uzelf (liefst met foto) naar janneke@bedtimestories.nl
Ook voor vragen kunt u ons op hetzelfde adres een e-mail sturen.